1 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

PROTEC ADR 32 ST2

Не ги свитка аглите

Не ги гребе/размачка медиумите

Се брои физички и се дели

Брзина 3000 листови/минута

Брои од 40 до 800 g/m2

Ги наоѓа сите свиткани агли

Не ги заглавува каналите

Поставување без употреба на клуч

Види го производот