Со закривен нож

IDEAL 1134

152 42Евро

Испратете барање

Презаточваем "Солинген" нож Индикација на смолкнување Специјална рачка за лесно прицврстување Капацитет на сечење до 25 листови до 5 години гаранција *

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
КОМПЛЕКТИВНА ГИЛОТИНА ЗА ФОРМАТ НА А4 + СО АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН И ЧЕЛИК СОЛЕНГЕН Този модел на Ideal 1134 е дизајниран за сечење до 20 листови хартија (70 гр/м2). Гилотинот е пресадена во милиметри и инчи за речиси сите стандардни формати од А6 до А4. На неа може да се сече освен хартија: слики, ламинат материјали картон.
Работните делови на гилотина се целосно метални, притоа резците се направени од "легендарната" при челик марка Солинген. Благодарение на тоа, ќе бидете среќни што ќе се справи со сите видови на работа. По потреба резците на моделот можат бидат протерани. Сето ова ги прави IDEAL рачни гилотини економични, сигурни и со многу долг работен век.
Доаѓа со вас со гаранција до 60 месеци! * Со цел да се исклучи можниот прекин на брак со Ideal 1134, постои специјален црвен индикатор на линијата на смолкнување. Задната станица може да се заклучи во било која положба на работната површина. Гилотината има вградена калибрирана, милиметарска задна шина, која овозможува да се определат прецизни големини на сечење.
IDEAL 1134, како и сите други Идеални рачни гилотини, во согласност со Европскиот систем за стандардизација на безбедноста "CE" - се опремени со транспарентен штит кој го штити процесот на работа и исто така обезбедува појасна позиција за сечење. Последното нешто што сакаме да го додадеме на оваа гилотина е тоа што нејзиниот производител, германската компанија Krug & Priester, веројатно е еден од ретките производители кои целосно го прекинаа производниот циклус.
Број на производот: 11341000 * PS. Ако вашата 30-месечна гаранција е прикажана малку, ќе ви дадеме повеќе - 5 ГОДИНИ! * Стандардна гаранција е 1 година, против еднократно доплата, гаранцијата може да се зголеми на 5 години.

Технически параметри
  • Максимална дужина сечива 350 мм
  • Дебљина блока (70 gr./m²) 25 листова
  • Столна величина (Ш x Д) 304 x 385 мм
  • Формат индикације A4 – A6
  • Мерна скала мм/ инч
  • Димензије (Ш х Д х В) 340 x 570 x 310 мм
  • Димензије паковања (Ш х Д х В) 00 х 00 х 00 цм
  • Нетно маса 9 кг.
  • EAN 4019364102202
  • Шифра артикла 11341000

¹ Взависно од материајала. Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. ПС. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата