Лепила и емулзии

За чистење на лепило

9 50Евро

Испратете барање

Единствениот детергент коjи чисти MX-II или RP-15 лепило

Има пријатен мирис и брза реакција

Пакување од 1 литар

Корисно

Фастбинд система

Главни предности: Флексибилна апликација: меки и тврди корици, записници, тефтери од А6 до А3 формат Ефикасна, дури и п ...

До статијата

Опис
Одлично решение за чистење на лепилото залепено за секачот на вашата гилотина за хартија, при правење фото албуми/тврди корици или едноставно чистење на различни површини во вашиот бизнис. Убаво мириса и е нежен за рацете кога се користи директно. Обезбедува квалитетно и лесно чистење без да остави траги по бришењето. Гарантирано брзо и ефикасно дејство со минимална количина детергент по многу разумна цена. Не е потребно многу да се работи за вас, но како што велат, тоа е „голема работа“!
Употреба на производот: За чистење и антистатичко уредување на нож за гилотина за хартия, монтажни плочи, фолии, литоси и сл. Пакување шише од 1 литар (10 парчиња во картон). Карактеристики и придобивки: висока точка на палење за безбедни работни услови. Високо прочистен дестилат: чисти без ленти, литос, итн. Добра растворливост, отстранување на остатоци од лепило, прашина, маснотии. Брзо испарување без мрсни остатоци. Содржи докажан долгорочен антистатички додаток: ги отстранува статичките полнежи и во исто време го задржува филмот/фолијата антистатички. Без мирис - се карактеризира како растворувач со слаб мирис. Насоки: користете крпа без влакненца и нежно избришете ја прашината, маснотиите и другите остатоци. Складирање: во затворена просторија со температура не поголема од 30°C Рок на употреба: 12 месеци. Чувајте го шишето со капачето цврсто затворено. Чувајте го подалеку од директна сончева светлина. Рециклирајте го пакувањето по употреба!

Препорачани репроматериjал
Корисно

Фастбинд система

Главни предности: Флексибилна апликација: меки и тврди корици, записници, тефтери од А6 до А3 формат Ефикасна, дури и п ...

До статијата