Тврд повез

Метализирани фолии за топол печат

Испратете барање

Над 32 бои на залиха

Сите широки 32 см

Сите со должина од 150 метри

Нова технологија за пренос на метализирана фолија

Одличен избор за изработка на покани, визит-картички, честитки и сл.

Не ви требаат клише и преса.

Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата

Опис
Нудиме широк асортиман на бои и модели на фолии за термичко печатење. Сите тие ви овозможуваат да креирате уште пооригинални печатени материјали и да ја пуштите вашата имагинација да продолжи. Запомнете дека тие се само за медиуми обложени со тонер и не можат да се печатат со офсет. Оваа нова технологија за обложување со метализирана фолија сега е достапна за производствени апликации, елиминирајќи ги жешките клишеа за печат и обезбедувајќи можност за нанесување златна фолија на променлива слика од лист до лист. Додадете сјај на вашите печатени материјали со користење на овие термички фолии за печатење.
Термо печатено фолија лежи врз сувиjа тонер, коJ се користи во поголемиот дел од црно-белите копири и ласерски печатари, додавајќи брилијантна металик боја кон секоја медиум. Тоа е одличен избор за изработка на покани, визит карти и честитки, каталози и слично веднаш без да ви треба клише и печат.
Број производаИме филмаБојаШиринаДолжинаЦена в евро
TTFTFMBGLD01Злато металик јарко 0132 см150 м79,50
TTFTFG20Злато Металик светол 2032 см150 м88,87
TTFTFMG22Злато металик мат 2232 см150 м91,85
TTFTFMBGG15Злато сјај металик 1532 см150 м201,38
TTFTFMBGH52BЗлато холограмно 52B32 см150 м201,38
TTFTFS01Сребро металик светол 0132 см150 м88,87
TTFTFMS02Сребро металик мат 0232 см150 м88,87
TTFTFMBSG25Сребро сјај металик 2532 см150 м103,27
TTFTFMBSH08Сребро холограмно 0832 см150 м103,27
TTFTFMBCOP30Мед металик светол 3032 см150 м88,87
TTFTFBLG30Синозелени металик светол 3032 см150 м88,87
TTFTFBL23Син металик светол 2332 см150 м88,87
TTFTFBLS20Сино-сребрен металик светол 2032 см150 м88,87
TTFTFGR80Зелен металик светол 8032 см150 м88,87
TTFTFLGR51Светло-зелен металик светол 5132 см150 м88,87
TTFTFORA20Портокалов металик светол 2032 см150 м91,85
TTFTFPK50Розов металик светол 5032 см150 м91,85
TTFTFMBPRP90Лилав металик светол 9032 см150 м88,87
TTFTFRE80Червен металик светол 8032 см150 м88,87
TTFTFRG95Розе злато металик светол 9532 см150 м88,87
TTFTFRBL80Кралско сино металик светол 8032 см150 м88,87
TTFTFSAL30"Лосос" металик светол 3032 см150 м88,87
TTFTFTU70Тиркизна металик светол 7032 см150 м88,87
TTFTFVIO51Виолетов металик светол 5132 см150 м88,87
TTFTFBW11Бело сјај 1132 см150 м123,11
TTFTFHFTP170Транспарентен со холограм 170 со ефект "кршен лед"32 см150 м244,83
TTFTFHFTP168Транспарентен со холограм 168 со ефект "спин / ротациjа"32 см150 м244,83
TTFTFHFTP152Транспарентен со холограм 152 со ефект "скршено стакло"32 см150 м244,83
TTFTFFPM1PermaLam мат32 см150 м94,84
TTFTFFPG1PermaLam гланц32 см150 м73,61
TTFTFFST01PermaLam "Soft touch" мат32 см150 м146,76
TTFTFFSO1"Scratch Off" гланц32 см150 м43,61
Цените не вклучуваат ДДВ. Можни се промени во цената без намерно најава. Сите наведени тука шпули се со отвор од 2,54 см. Во случај на испорака од фабриката, времето за испорака е 1 недела.
Ве молиме имајте во предвид дека сликите на екранот на компјутерот / телефон може да се разликуваат од реалните. За поголема јасност може да се види во нашата Демонстрација сала примерок на секое едно предложено фолија.
Лангри не носи одговорност или ќе сноси одговорност за оштетување на кој и да е печатач кој е или се смета дека е оштетен за време на работа со дадено фолија, освен ако печатач не е купен од нас.
Лангри не превзема никаква одговорност или одговорност за изгубен приход, резервни делови, компоненти, материјали, поправки или замена на било кој печатач, кој е или се смета дека е оштетен како резултат на употребата на некој од филмовите.
Клиентите кои сакаат да го користат овој процес на покривање, можат да се поврзат со производителот / работилница на печатачот за да видат дали тој може да даде некакви препораки за соодветноста на печатачот кон задачата.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата