За фото-книги

Фастбаjнд Фотомаунт налепници

Испратете барање

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Код | Тип на производ | Големина | Густина | Пакување | Број 722002| Стикер | 333 х 230 мм | 200 мик. | кутија | 4х100 бројот 722007 | Стикер | 333 х 318 мм | 200 мик. | пакет | 3х100 бројот 722022 | Стикер | 333 х 230 мм | 850 мик. | кутија | 50 бројот 722015 | Стикер | 440 х 318 мм | 200 мик. | пакет | 3х100 бројот 722008 | Стикер | 457 х 457 мм | 200 мик. | пакет | 100 бројот Овој тип налепници не можат да се користат во Фастбайнд термоподвързващите машини![attr colspan=6] Засега не е можно да ги исполнуваме нарачки за испорака на помали од оние наведени во табелата минимални количини.[attr colspan=6] Можни се промени во цената и дизајнот без намерно најава.[attr colspan=6]

Технически параметри
Fastbind FotoMount Mounting Sheets ™ врзуваат фотокнигата (содржината) и се компатибилни со секој метод на печатење. Уникатниот дизајн дава исклучителна можност за отварање на страниците. Производот е развиена со водечките светски производители на принтери и хартија.
Додатоци
Видео
 
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата