За фото-книги

Fastbind Fotomount end-papers

Испратете барање

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Kод | Тип на производ | Големина | Густина | Пакување | Број 721014 | Форзаци | 333 х 250 мм | 200 мик. | кутия | 100 бројот 721004 | Форзаци | 333 х 350 мм | 200 мик. | пакет | 3х100 бројот 721005 | Форзаци | 333 х 350 мм | 850 мик. | кутия | 50 бројот 721011 | Форзаци | 440 х 350 мм | 200 мик. | пакет | 100 бројот 721006 | Форзаци | 457 х 457 мм | 200 мик. | пакет | 100 бројот Овој тип не можат да се користат во Фастбайнд термоподвързващите машини! [attr colspan=6] Засега не е можно да ги исполнуваме нарачки за испорака на помали од оние наведени во табелата минимални количини.[attr colspan=6] Можни се промени во цената и дизајнот без намерно најава[attr colspan=6]

Технически параметри
Дизајниран за леснотијата на користење. Fastbind endpapers се залепени заедно со книгата блок и покривање на внатрешната површина на хартиена форма, по книгата е врзан. Секогаш ќе биде затворање листови како парови. Достапни во неколку стандардни формати (портрет, пејзаж, 30 х 30 см) во црна и бела боја. Можете да се намали на точниот формат на вашата сопствена книга.
Додатоци
Видео
 
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата