За виткање

EUROFOLD 435STA + 435KA

Испратете барање

Машина за виткање хартија

Крстено виткање 4+4 одеднаш

Мин. должина за виткање 20 мм

Модуларна конструкција

Расте и се развива како ваш бизнис

Компјутерски потпомогнато склопување

Автоматско преклопување на плочата

Разновиден

Прилагодени на вашите потреби

Корисно

Виткање / биговане - разлики

Која е разликата помеѓу виткање и биговане на хартија? Виткање е процес на виткање на листовите хартија за производство на ...

До статијата

Опис
Модуларна, лесна за употреба и разноврсна, Eurofold 435STA + 435KA ви овозможува да надградите можностите за виткање, како и кога ви е потребно, додека ги искористат предностите на најновите автоматски операции, што значи дека налозите се дотеруваат и завршуваат брзо и лесно. Системот има четири стандардни плочи за преклопување, овозможувајќи ви да се справите со поширок спектар на софистицирани модели за преклопување.
Eurofold 435STA + 435KA е машина за виткање, која може да расте и да се развива како вашиот сопствен бизнис, благодарение на својата модуларна конструкција. Сите вообичаени типови на виткање, како и апаратот за вкрстена виткање, обезбедуваат убедлив квалитет.
Промената на работата е брза и лесна, со помош на компјутерот вграден во Eurofold 435STA 435KA. Ова овозможува автоматско прилагодување на димензиите на преклопните плочи. Едноставната, најсовремена електронска контролна единица е она што ги прави големите промени за следната нова задача за неколку секунди.
Има многу можности за исклучително разновидниот Eurofold 435STA + 435KA. Тој може да биде персонализиран за да одговара на вашите потреби, со избор на: напојување, вклучувајќи опции за медиумско снабдување, триење, вшмукување или фидер; уред за вкрстување и високи прилагодливи држачи. Поставките може да се направат со притискање на само едно копче.
При дизајнирањето на машината за преклопување, идејата за модуларност е дополнително напреднати. Сите модели може да се испорачуваат со стандардни, рачни преклопни плочи и со едноставна основна опрема.
Ако се променат корисничките барања, машините може да се надградат и прилагодат на новата ситуација во секое време. Плочите може да се продолжат со автоматски преклопни плочи кога е потребно.

Технически параметри
 • Подготвени шаблони за преклопување 20, дефиниција
 • Специални видове за виткање много, без лимит
 • Макс. големина на хартијата (Ш x В) 350 x 650 мм / 450 x 650 мм
 • Мин. големина на хартијата (Ш x Д) 60 x 80 или 90 x 120 мм (стандард)
 • Тежина на хартијата 40 - 240 гр./м
 • Мин. превиткана должина 20 мм
 • Макс. превиткана должина 423 мм
 • Дефлектор како опција или вграден2
 • Брзина на преклопување 30 000 за час (А4 формат)
 • Број коцки 4 + 4
 • Крст виткање да, можно
 • Валове за перфорација во / у листови да, стандард
 • Движење на подот табли aвтоматично
 • Функција за примерок има
 • Контролната табла дигитален екран
 • Програми 99
 • Движење на таблите рачно / aвтоматично
 • Бројач да, електронски
 • Струја / Hz AC 240V / 50 - 60 Hz
 • Електричен приклучок 250 W без компресор

¹ Во зависност од спецификацијата на материјалот. ² Техничките податоци и дизајнот се приближни. ³ Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава.. 4 "Geprüfte Sicherheit" ("Тестирана безбедност") или GS сертификат е доброволно сертификација на ел. Техника во Германија. Ова покажува дека опремата одговара на германските (ако има такви и европските) барања за безбедност за овој тип уреди. Главната разлика помеѓу GS и CE ознаката е дека почитувањето на европските барања за безбедност при GS е тестирана и сертифицирана од државно одобрен независно тело, додека СЕ ознаката е доброволна изјава на самиот производител, дека стоките му одговара на европските стандарди. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Виткање / биговане - разлики

Која е разликата помеѓу виткање и биговане на хартија? Виткање е процес на виткање на листовите хартија за производство на ...

До статијата