8 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

CYKLOS GPM 450 verSA

Автоматска машина за биговање, дупчење и спирала

Голема работна маса за формат SRA3 во двете насоки

Екран чувствителен на допир за лесно прилагодување на растојанието и бројот на биговете

15 програми за зачувување и вчитување

Две ширини на биговашите канали(1,0 и 1,9 мм)

Висококвалитетна перфорација

Брза промена на алатката

Дополнителна алатка за пирсинг на спирала

Дополнителна алатка за пробивање на календарот

Види го производот

Morgana AutoCreaser Pro XL

Специјална оферта за ДРУПА за балканските држави

Импресивна брзина - до 8500 големи на час

Макс. големина на медиум - 385x1300 mm

Авт. прилагодете ја густината на медиумот пред да ја нахраните

Автоматско поставување на дувалка за листови

Надолжна и попречна перфорација

Стоп за перфорација во двете насоки!

Биговање и перфорирање

Горно и долно биговање

До 5 ударни глави за перфорация

Произведено во Обединетото Кралство

Види го производот

CYKLOS Air Speed 450

Автоматска машина за туткање, перфорација и спирали

Оригинален начин на хранење со воздух

Брзина 3000 листови/час

Лесна промена на работниот алат

Крст и прескокна перфорација/сечење

60 програми за управување

Голем избор на пробиване /спирала

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SA

Полуавтоматска машина за сбиговање и перфорирање

Цврста метална конструкција

6 готови шаблони за биговање/виткање

Погодна и за биговање на ламинирани медиуми

Постојат до 5 индивидуални програми за работа

Висококвалитетна перфорација тип "наковална"

Автоматско пребарување за предефинирани шаблони за биговање

Екран на допир

Три отделни ширини на бига за работа

Голема работна површина (до А2 формат)

Види го производот

Touchline C375 PLUS

Основен модел со опција за идна надградба

Импозантна брзина - до 6000 бига на час

Макс. медиумска големина - 375x1050 мм

Ротациона и крст перфорација

Стоп за перфорација во двете насоки!

Биговане и перфорирање

Горно и долно биговане

До 4 перфорирачки глави

Онлајн опции за виткање

Види го производот

Paperfox R-760

Перфорирање, туткање, преклопување и сечење

6 ножеви за сечење и еден за виткање и перфорации

Прашање за лесно поставување

Можат да работат до 5000 листови/час.

Види го производот

Paperfox R-761

Перфорација, тепање, преклопување и сечење

6 нож за сечење и 1 за тепање и перфорација

Леснотија

Сензор

До 5000 листови /час

Види го производот

CreaseStream Quick-feed

До 3000 листови на час

Единствен лим сепаратор за постојано поднесување

Нема вакуум пумпа и нема бучава

Обична вртливата рачка

Нема потреба од електрична енергија

Види го производот