Тврд повез

Шрафови за везивање

Испратете барање

Тие се одлични за комплети за примероци

Достапен во „златна“ и „сребрена“ версия

Широк опсег на должини од 2,5 до 80 мм

Отвор за инсталација 6 мм

Достапно на залиха

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
№ артиклаМеталДебљинаКом. пакетЦена за 1 комад
123никл5 ммпакет 100 бр.0.17 евро
112месинг5 ммпакет 100 бр.0.19 евро
290никл7 ммпакет 100 бр.0.22 евро
272месинг7 ммпакет 100 бр.0.24 евро
315никл/месинг15 ммпакет 100 бр.0.33 евро
Цене су у еврима без ПДВ-а.
То није могуће испунити наређења за мање од минимума наведеног у табели количине. Молимо за разумевање.
Евентуалне промене у дизајну и цени без претходног обавештења.

Технически параметри

Месинг и сјајни завртки се идеални за правење на примероци, брошури, албуми и менија. Тие се лесни за употреба: вежба 6 мм дупка во производот залепите основата во дупката и ставате завртки.Нудиме со димензии од 3 до 50 мм!

Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата