10 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Uchida AeroCut X

Изгради фајл и го испраќате директно

Бигова, сече и перфорирана со едно минаване

Работа со медиуми 370 x 1600 мм

Интуитивна контрола

266 подготвуваат програми за работа

Моментална промена на задачите

Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш

Јапонска прецизност и квалитет

Види го производот

KAYM THREE KNIFE TRIMMER

Рачни и целосно автоматски режими

Серво систем за автоматско прилагодување на страничните ножеви со мерен екран

Функции за работа со еден нож или два ножеви за други процеси на пост-печатење

Прилагодлив хидрауличен горен стегач

Способност да заштедите до 1000 програми

Електрично заклучена моторна сопирачка со моментална сопирачка

Пренесувач на отпад

Моторизиран појас за одведување и испорака на блокот

Следење и контрола на екранот за електрични или механички проблеми

Брза промена на горниот стегач без алатки

Види го производот

Uchida AeroCut X pro

Креирајте датотеката и испратете ја директно

Алатка за "скокање" перфорација

Читач на бар кодови

Работи со медиуми 370 х 750 мм.

Интиутивно управување

Проширување на поднесува површина

Моментална промена на задачите

Направено в Япония!

Види го производот

Машина за ротационно штанцање RDC 3852

Машина за удирање с тапан

Брзо сечење на производите со нестандардна форма

Лесно се менуваат матриците

Интуитивен кориснички интерфејс

За сечење / развлекување, биговане, перфорација

Целосна дигитална контрола

Забрзува до 4.000 листови / час

Макс. големина 368 x 508 милиметри

Види го производот

TOUCHLINE CPC375 XPRO&TCF375 XPRO

Со едно поминување на листот можете:

За биговање на 6 начини од долу и горе

Да се ​​перфорира надолжно и попречно

Да се ​​свитка со 2 набори лисја

Да се ​​обрежам од сите 4 страни

Перфорира хартии до 300 гр./м2

Сече, бигова и преклопува медиум до 400 гр./м2

Макс. големина на медиум - 375x1050 мм

Целосно автоматско решение

Швајцарски квалитет и прецизност

Види го производот

Onglematic 3

Да би 12 индекса. Мануелна за формата А4. Компактан дие-гиљотина са флексибилним опцијама. 5 типова профила за сечење.

Види го производот

Uchida Versa Trim

ПРЕКИНУВАН ПРОИЗВОД!

Работи со хартија 350 гр / м2

Комплетна автомат

Може да сече, перфориран и бигова

Работен формат А4

За покани, картички, визит карти. билети

36 месеци гаранција!

Види го производот

Onglematic 5

До 31 индекса на лист хартиjа Аутоматска, за формата А4+. Компактан дие-гиљотина са флексибилним опцијама. 5 типова профила за сечење.

Види го производот